Geld verdienen met vragenlijsten

Hier vind je een overzicht van bedrijven die jou betalen voor het invullen van vragenlijsten. Deze bedrijven zijn op zoek naar mensen uit Nederland. Woon je in België? Ga dan naar het onderdeel België.

Na aanmelding ontvang je uitnodigingen voor vragenlijsten in je mailbox. Hierin staat het onderwerp van de vragenlijst vermeld en de vergoeding. Je mag per onderzoek zelf bepalen of je meedoet of niet. Je bent niets verplicht en kunt je op elk moment weer afmelden als je geen vragenlijsten meer wilt ontvangen.

Inschrijven

Het aanmelden bij deze bedrijven is gratis en je kunt meteen beginnen. Hieronder vind je een lijst met betrouwbare bedrijven. Door op de afbeelding te klikken kom je automatisch op het inschrijfformulier terecht.

Het is toegestaan om je bij meerdere bedrijven tegelijk in te schrijven. Neem even de tijd om je bij alle bedrijven in de lijst aan te melden. Dit is echt de moeite waard, want hiermee verdien je gemiddeld elke maand ruim € 100,- extra!


Global Test Market

Nadat je je hebt ingeschreven worden er leuke en interessante vragenlijsten naar je verzonden. Voor elke enquete die je invult ontvang je "Market Points" die je kunt inwisselen voor contant geld.

Wil jij vanuit huis geld verdienen met het invullen van vragenlijsten? Klik dan op de onderstaande afbeelding om meteen te beginnen met verdienen.

GlobalTestMarket.com


Toluna Test & Vote

Bij ToLuna krijg je betaald om producten te testen. Na aanmelding krijg je gratis producten thuisgestuurd. Hierover dien je een aantal vragen te beantwoorden. Je krijgt betaald per ingevulde vragenlijst.

Inschrijven is gratis en je kunt per direct beginnen.

ToLuna


Stempunt

Bij Stempunt kun je deelnemen aan onderzoeken. Deze onderzoeken kunnen overal over gaan en je kunt per onderzoek zelf bepalen of je meedoet of niet.

Stempunt
OpinieLand

Bij OpinieLand kun je punten verdienen met het invullen van vragenlijsten. Deze punten kun je inwisselen voor waardebonnen die je kunt besteden bij verschillende bekende grote winkels.


Euroclix

EuroClix is het grootste internet spaarprogramma in Nederland met inmiddels ruim 220.000 actieve leden. Als men lid wordt van EuroClix spaart men punten (Clix) door mails te lezen of door mee te doen aan online onderzoek. Deze punten (Clix) zijn in te wisselen voor euro's of cadeaus. Het lidmaatschap is gratis! Sterker nog, je verdient door je gratis aan te melden direct je eerste 150 Clix (€ 1,50) mee. Klik op de reclamebalk hieronder voor meer informatie en om je aan te melden.


Qassa

Geld verdienen is heel makkelijk. Om u aan te melden vult u de mini-enquete in en hiermee maakt u ook nog eens kans op € 500,-. Na aanmelding kunt u beginnen met geld verdienen.


Guest List Panel

Guestlist is een omgeving die jou de kans biedt om je mening over muziek, media, technologie en andere voor jou belangrijke zaken te geven!

Wij, van Sony Music, zullen deze informatie gebruiken om de richting van Sony Music en onze labels, artiesten, en partners beter te kunnen bepalen.

Jouw bijdrage wordt ontzettend gewaardeerd, en we kijken er naar uit om je beter te leren kennen en te ontdekken wat jou zoal bezig houdt!


De Onderzoek Groep

Beoordeel nieuwe smaken en producten. Gemakkelijk vanuit huis!

De Onderzoek Groep


Consumer Jury

Verdien bij Consumer Jury door het doorgeven van je maandelijkse aankopen. Ook kun je extra verdienen door vragenlijsten in te vullen.


ACO - tot € 50,- per vragenlijst

Bij ACO kunt u prijzen winnen door het invullen van korte vragenlijsten. Ook kunt u deelnemen aan langere vragenlijsten. Hiervoor krijgt u steeds één of andere beloning (geld of een gratis testproduct). De waarde van deze beloningen varieert van € 7,50 tot € 45, per enquête, afhankelijk van de lengte van de vragenlijst. Voor een extra lange enquête kan de beloning zelfs oplopen tot € 45,- of meer bedragen. Deelnemers aan online vakgroepen ontvangen meestal meer dan € 50,-.

Gratis aanmelden


Meteen € 30,- verdienen

Wilt u ook geld verdienen met het bekijken van reclame? Klik dan op de link hieronder.
Geld verdienen