Geld verdienen met vragenlijsten

Hier vind je een overzicht van bedrijven die jou betalen voor het invullen van vragenlijsten. Deze bedrijven zijn op zoek naar mensen uit Nederland. Woon je in België? Ga dan naar het onderdeel België.

Na aanmelding ontvang je uitnodigingen voor vragenlijsten in je mailbox. Hierin staat het onderwerp van de vragenlijst vermeld en de vergoeding. Je mag per onderzoek zelf bepalen of je meedoet of niet. Je bent niets verplicht en kunt je op elk moment weer afmelden als je geen vragenlijsten meer wilt ontvangen.

Inschrijven

Het aanmelden bij deze bedrijven is gratis en je kunt meteen beginnen. Hieronder vind je een lijst met betrouwbare bedrijven. Door op de afbeelding te klikken kom je automatisch op het inschrijfformulier terecht.

Het is toegestaan om je bij meerdere bedrijven tegelijk in te schrijven. Neem even de tijd om je bij alle bedrijven in de lijst aan te melden. Dit is echt de moeite waard, want hiermee verdien je gemiddeld elke maand ruim € 100,- extra!


Global Test Market

Nadat je je hebt ingeschreven worden er leuke en interessante vragenlijsten naar je verzonden. Voor elke enquete die je invult ontvang je "Market Points" die je kunt inwisselen voor contant geld.

Wil jij vanuit huis geld verdienen met het invullen van vragenlijsten? Klik dan op de onderstaande afbeelding om meteen te beginnen met verdienen.

GlobalTestMarket.com


Euroclix

EuroClix is het grootste internet spaarprogramma in Nederland met inmiddels ruim 220.000 actieve leden. Als men lid wordt van EuroClix spaart men punten (Clix) door mails te lezen of door mee te doen aan online onderzoek. Deze punten (Clix) zijn in te wisselen voor euro's of cadeaus. Het lidmaatschap is gratis! Sterker nog, je verdient door je gratis aan te melden direct je eerste 150 Clix (€ 1,50) mee. Klik op de reclamebalk hieronder voor meer informatie en om je aan te melden.


Qassa

Geld verdienen is heel makkelijk. Om u aan te melden vult u de mini-enquete in en hiermee maakt u ook nog eens kans op € 500,-. Na aanmelding kunt u beginnen met geld verdienen.


De Onderzoek Groep

Beoordeel nieuwe smaken en producten. Gemakkelijk vanuit huis!

De Onderzoek Groep


ACO - tot € 50,- per vragenlijst

Bij ACO kunt u prijzen winnen door het invullen van korte vragenlijsten. Ook kunt u deelnemen aan langere vragenlijsten. Hiervoor krijgt u steeds één of andere beloning (geld of een gratis testproduct). De waarde van deze beloningen varieert van € 7,50 tot € 45, per enquête, afhankelijk van de lengte van de vragenlijst. Voor een extra lange enquête kan de beloning zelfs oplopen tot € 45,- of meer bedragen. Deelnemers aan online vakgroepen ontvangen meestal meer dan € 50,-.

Gratis aanmelden


Meteen € 30,- verdienen

Wilt u ook geld verdienen met het bekijken van reclame? Klik dan op de link hieronder.
Geld verdienen