Geld verdienen met vragenlijsten

Hier vind je een overzicht van bedrijven die jou betalen voor het invullen van vragenlijsten. Deze bedrijven zijn op zoek naar Nederlandstalige mensen uit België. Cliquez ici pour la version française. Woon je in Nederland? Bezoek dan het onderdeel Nederland.

Op deze website vind je een overzicht van bedrijven die jou betalen voor het invullen van vragenlijsten. Het aanmelden bij deze bedrijven is gratis en je kunt meteen beginnen.

Na aanmelding ontvang je uitnodigingen voor vragenlijsten in je mailbox. Hierin staat het onderwerp van de vragenlijst vermeld en de vergoeding. Je mag per onderzoek zelf bepalen of je meedoet of niet. Je bent niets verplicht.

Klik op de afbeelding hieronder om je in te schrijven


Global Test Market

Nadat je je hebt ingeschreven worden er leuke en interessante vragenlijsten naar je verzonden. Voor elke enquete die je invult ontvang je "Market Points" die je kunt inwisselen voor contant geld.

Global Test Market - Verdien geld met je mening


Toluna Test & Vote

Bij Toluna krijg je betaald om producten te testen. Je wordt betaald per ingevulde vragenlijst.

Toluna - Gratis nieuwe producten uitproberen


Euroclix

EuroClix is het grootste internet spaarprogramma in Nederland en België met inmiddels ruim 220.000 actieve leden. Als men lid wordt van EuroClix spaart men punten (Clix) door mails te lezen of door mee te doen aan online onderzoek. Deze punten (Clix) zijn in te wisselen voor euro's of cadeaus. Het lidmaatschap is gratis! Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie en om je aan te melden.


MySurvey

MySurvey is benieuwd naar jouw mening! Geef je mening bij MySurvey en verdien punten die je kunt inwisselen voor geld of producten. Klik op de onderstaande afbeelding om je aan te melden.

MySurvey


I-Say

Vul vragenlijsten in over diverse onderwerpen en verdien punten. Deze punten kun je inwisselen voor cadeaus. Het aantal punten dat je per onderzoek kunt verdienen hangt af van de lengte van de vragenlijst. Van tevoren zie je precies hoeveel punten elke vragenlijst waard is.


Meteen 30,- verdienen

Wilt u ook geld verdienen met het bekijken van reclame? Klik dan op de link hieronder.
Geld verdienen